Hirdetés

Már sportol a kisfiú, akit ledobtak a 10. emeletről

Morvay Péter portré Morvay Péter

Három évvel azután, hogy Londonban ledobták a Tate Galéria 10. emeletéről, csodálatos módon felépült az áldozat, egy francia kisfiú.

Nemzetközi megdöbbenést keltett a bűncselekmény, amikor 2019-ben egy londoni férfi minden előzmény nélkül lelökött egy öt éves kisfiút a múzeum tetejéről.

Már az csodával határos volt, hogy az áldozat túlélte a 30 méteres zuhanást. A kisfiú a szüleivel nyaralt Londonban, amikor a támadás érte.

A kisfiú túlélte a 30 méteres zuhanást, de életveszélyes sérüléseket szenvedett
A kisfiú túlélte a 30 méteres zuhanást, de életveszélyes sérüléseket szenvedett

Az áldozat túlélte a 30 méteres zuhanást, de életveszélyes sérüléseket szenvedett, többek között agyvérzést és csonttöréseket.

A családja a Daily Mailnek elmondta, hogy a most nyolcéves gyerek azóta szinte teljesen felépült. 

A fiú sportolni is elkezdett, már dzsúdózik és íjászatot tanul. 

A család a GoFundMe közösségi oldalon kért támogatást a gyermek gyógyításához. Közel 400.000 euró gyűlt össze, amelyből fedezni tudták a korszerű rehabilitációs terápiát, beleérte egy bonyolult helyreállító műtétsorozatot is.

„A szakemberek megfelelő fizikai aktivitást javasolnak, és ezért a lovasterápia és úszás mellett a szakoktatója október vége óta dzsúdózni is elkíséri őt, sőt időnként íjászatra is elvisszük őt”

„A fiunk mindig is szerette a sportot, örömmel csinálja mindezt”.

A támadója, Jonty Bravery megfigyelés alatt állt, de felügyelet nélkül hagyták. Elhatározta, hogy keres valakit, akit megölhet, így támadt rá a francia kisfiúra, akit nem ismert. 

Brevery jelenleg a gyilkossági kísérlet miatt kapott 15 éves börtönbüntetését tölti.

Szintén megdöbbentő balesetet szenvedett egy 2 éves kaliforniai kisfiú, akinek az ágyra zuhant egy kidőlt fa a legutóbbi viharban. Egy másik hasonló korú kisfiúra pedig egy viziló támadt Ugandában, de ő túélte az incidenst.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés