Hirdetés

Ez ijesztő! Már a bútorokat is ellepték a kígyók, kiköltözött albérletéből az idős nő

Somló-Bakos Dalma portré Somló-Bakos Dalma

Egy amerikai nő kénytelen volt elhagyni bérelt otthonát, miután több kígyót is talált a házban.

Illusztráció
Illusztráció

Mary Carswell amerikai nő már hét éve lakott imádott, bérelt otthonában, amiből most kénytelen volt kiköltözni. A házban ugyanis több kígyót is talált.

A nő elmondta, hogy az első kígyóval 2021-ben találkozott, azóta még ötöt látott.

“Nem is tudtam először, mi az. Éjjel volt, sötét volt. Épp a fürdőszobából jöttem ki” - mesélte az idős nő. “Megöltem. Agyonvertem” - tette hozzá az Insider tudósítása szerint.

Azóta az este óta nagyon nehezen tud pihenni abban a bérleményben, amely hét éve az otthonát jelentette.

“Az embernek van két vagy három álmatlan éjszakája, de aztán újra megszokja a helyzetet, mert nem látja őket” - mesélte. “Imádom azt a lakást, de nem fogok kígyókkal együtt élni” - mondta.

Az egész ügy azzal kezdődött, hogy megjelentek a patkányok, amiknek ragasztócsapdákat állított fel. Hozzátette, hogy hiába kérte a lakás tulajdonosát, hogy hívja ki az irtókat, ezt a tulajdonos nem tette meg. 

“Most egy motelben élek. Nem hiszem, hogy fennállna ez a helyzet, ha a tulajdonos annak idején hallgat rám” - mondta elkeseredve.

Carswell lánya, Demetriss Strange azt írta, hogy az asszony a saját bútorait sem hozta el a házból, mert még a kanapén is kígyók fészkeltek és félő, hogy már lerakták a tojásaikat a bútorokba. A nő hozzátette, hogy az anyjának súlyos egészségügyi problémái is vannak, és félnek az állatok okozta fertőzésektől.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés