Hirdetés

Kiderült: III. Károly megtiltotta Meghan Markle-nak, hogy elbúcsúzzon a királynőtől

Garai Kitti portré Garai Kitti

Mint azt a Naphíre is megírta, csütörtökön a palota közleményben tájékoztatta a nagyvilágot, hogy súlyosbodott a királynő állapota. Ekkor a királyi család összes tagja Balmoralba sietett, hogy elbúcsúzhasson szeretett őfelségétől. Mint ismert, Harry herceg késve érkezett meg, ráadásul felesége nélkül. Most kiderült, miért. 

Harry herceg éppen a Frogmore Cottage-ben, az egykori windsori rezidenciájukon tartózkodott, amikor hívást kapott az édesapjától, hogy a királynő rosszul van. Állítólag III. Károly akkor azt kérte kisebbik fiától, hogy ne vigye magával a feleségét, Meghan Markle-t Skóciába. 

A bennfentesek szerint úgy fogalmazott, hogy nem lenne helyénvaló, ha Meghan Balmoralban tartózkodna ebben a szomorú időszakban. Megemlítette azt is, hogy Vilmos herceg felesége, Katalin sem utazik oda, és tényleg csak a legszűkebb családot várják a királynő mellé. 

Mint ismert, az első hírek arról szóltak, hogy Harry és Meghan együtt sietnek Balmoralba, ám nem sokkal később a pár szóvivője arról tájékoztatta a sajtót, hogy a herceg egyedül megy a palotába.

Az internet népe azonnal találgatni kezdett. Egyesek úgy vélik, hogy Harry és Meghan nem gondoltak arra, hogy Katalin nem lesz ott, és amikor felhívták erre a figyelmüket, rájöttek, hogy jobb, ha Meghan sem jelenik meg. Mások úgy vélik, hogy Meghant kitiltották, arra hivatkozva, hogy Katalin hercegnő otthon maradt - adta hírül a hirado.hu.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés