Hirdetés

Kiderült: Matthew Perry halálát ketamin okozta

Somló-Bakos Dalma portré Somló-Bakos Dalma

A legfrissebb toxikológiai jelentések szerint ketamin miatt halt meg Matthew Perry. A Jóbarátok színészének halálában közrejátszott a fulladás, a koszorúér-betegség és a buprenorfin (az opioidhasználati rendellenesség kezelésére használt) hatásai voltak.

Matthew Perry
Matthew Perry

Perry a halála előtt ketamin-infúziós terápiában részesült, állítólag depresszió és szorongás miatt. A toxikológiai jelentés hozzáteszi: „A halál utáni vérmintákban talált magas ketaminszint mellett a fő halálos hatások a szív- és érrendszeri túlstimulációból és a légzésdepresszióból származnának.” - írja a Variety, hozzátéve, hogy a haláleset baleset volt.

Matthew Perry október 28-án, szombaton halt meg. A hatóságok helyi idő szerint 16 óra körül érkeztek meg a sztár Los Angeles-i otthonába, és a Los Angeles Times szerint a jacuzziban találták meg. A hírt elsőként közölő TMZ szerint az elsősegélynyújtókat szívmegállás miatt hívták a helyszínre.

“Mérhetetlenül mély veszteség" - írták a Jóbarátok szereplői, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer. “Többek voltunk, mint színésztársak. Egy család vagyunk” - fogalmaztak korábban kiadott közleményükben.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés