Hirdetés

Úgy tűnik, tönkretett a Lidl egy családot

Nap Híre portré Nap Híre

Egy családi tulajdonban lévő zöldség- és gyümölcsszállító lett a multi áldozata állítólag Nagy-Britanniában.

A portfolio.hu azt írja, hogy most Deane Proctor azt tervezi, hogy beperli az élelmiszerboltot. Állítása szerint egyszerűen hátba szúrta a multi, amikor nem megfelelően értesítette őket a megrendeléseik csökkentéséről. Ez azonban nem minden, mert a Proctor & Associates nevű cég alapítója szerint a lánc egyszerűen levadászta a beszállítóit.

A vállakozást annyira taccsra tette a szakítás, hogy kénytelenek voltak bezárni, ami ebben a gazdasági helyzetben óriási csapás. Most 2,7 millió fontra tervezi perelni a Lidlt a csalódott férfi. Azt mondja, arra sem voltak tekintettel, hogy már 20 éve dolgoznak együtt. Úgy fogalmazott, hogy szinte segített a cégnek, mert akkoriban nem nagyon akartak üzletelni velük, ám megdöbbenve vette tudomásul, hogy mindez nem számít semmit a mai világban.

A nagy cég szóvivője közölte, hogy megvizsgálják az ügyet és majd tájékoztatják a közvéleményt az álláspontjukról.

Amikor utoljára szóba került a cég, akkor a Lidl fizetés terén indított háborújával foglalkoztunk. Legrosszabb esetben is havi 400 ezer forintot lehet keresni a magyar Lidl dolgozójaként. A legjobban a területi vezetők keresnek az üzletláncnál, akik havonta bruttó 807 ezer forint és 1 millió 302 ezer forint között visznek haza. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés