Hirdetés

Halálra késeltek egy 14 éves fiút: a rendőrség lépett, bármikor bárkit megmotozhatnak a történtek után

Nap Híre portré Nap Híre

A sérült fiút kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét, belehalt a sérüléseibe. 

Meghalt egy 14 éves fiú, miután pénteken megkéselték Észak-Manchesterben - írja a Bors. A helyi rendőrség tájékoztatása szerint egy másik 14 éves fiút tartóztattak le gyilkosság gyanújával az ügyben. 

A beszámoló szerint az esethez kora este riasztották a rendőrséget a harpurheyi Tavistock térre. A sérült fiút kórházba szállították, ahol belehalt sérüléseibe. Az elfogott tinédzsert további kihallgatás céljából a rendőrség őrizetbe vette. 

"Először is szeretném megosztani a legmélyebb részvétemet a családdal ebben a hihetetlenül nehéz időszakban. Életbe lépett egy törvény az incidens után, mely szerint a rendőrség megállíthatja és megmotozhatja az embereket 24 órán keresztül a történtek környékén. Megértjük, hogy ez aggodalmat kelthet a helyi lakosokban; ezeket a hatásköröket azonban csak akkor használjuk, ha szükséges. A területen azon dolgozunk, hogy minimalizáljuk az erőszakos viselkedést, és megakadályozzuk a további súlyos incidenseket, mivel fő prioritásunk a lakosság biztonságának megőrzése" - jelentette be Phil Key nyomozófelügyelő. 

A rendőrök arra kérik a szemtanúkat, hogy aki felvétellel vagy információval rendelkezik a haláleset kapcsán, az jelezze feléjük.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés