Hirdetés

(18+) Vérfagyasztó gyilkosság: Leszúrta a barátnőjét egy fiatal állatorvos, mert szakítani akart vele

Nap Híre portré Nap Híre

Megszületett az ítélet a gyilkos állatorvos ügyében.

Tizenötév szabadságvesztésre ítélték azt a brit férfit, aki még tavaly májusban szúrta le a barátnőjét az angliai Bournemouthban. A vádirat szerint a 31 éves Alberto Fioletti és a 34 éves Stephanie Hodgkinson már egy ideje nem élt együtt, ám azon a végzetes napon a kétgyermekes anyuka találkozni akart a férfival, hogy tisztázzák a kapcsolatukat.

A beszélgetésből azonban hamar veszekedés lett, amikor a nő közölte, hogy szakítani szeretne. Az állatorvosként dolgozó férfi ezután pedig olyan dühös lett, hogy magához kapott egy kést, amivel leszúrta a nőt - írja a Tények.

Bár Stephanie a támadás elején próbált védekezni, így a férfi is megsérült, de a nőn halálos sebeket ejtett. A mentőket végül maga a gyilkos riasztotta. A helyszínre érve ellátták a férfit, később pedig rendőri kísérettel szállították kórházba. A nő életét már nem tudták megmenteni, meghalt.

Az egyenruhások a helyszínelést követően kihallgatták a gyilkost, majd a kórházból való távozása után őrizetbe vették. Az ügyben több tárgyalást is tartottak, ám a bíróság a napokban hozott végleges döntést. Az állatorvos 15 év szabadságvesztést kapott.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés