Hirdetés

Kerkezék és Szoboszlaiék csak holnap lépnek pályára, de már ma is érdemes nézni a PL meccseit

Gavra Gábor portré Gavra Gábor

A Premier League következő fordulójában is izgalmas mérkőzések várnak ránk. 

A fordulót a Machester City – Nottingham Forrest meccs nyitja ma 16 órakor, ezzel egyidőben rendezik a Crystal Palace – Fulhamet és a Luton – Wolverhamptont. 

18.30-kor jön a Brentford – Everton, majd este 9-kor a Burnley – Manchester Uniteddel zárul a mai PL-nap.

Holnap magyar idő szerint 15 órakor a Chelsea – Aston Villa mérkőzéssel folytatódik a forduló, ezzel egy időben kezdődik az észak-londoni rangadó, vagyis az Arsenal – Tottenham. 

Szintén holnap 15.00-kor kezdődik a Liverpool West Ham és a Brighton – Bornemouth – vagyis holnap mind Szoboszlai, mind Kerkez csapata 15-kor lép pályára. Mint arról beszámoltunk, mindkét magyart csapatuk augusztusi legjobbjának választották. 

A Premier League következő fordulója is ígér izgalmas mérkőzéseket, váratlan fordulatokat és gyönyörű gólokat. A nagyok harca a bajnoki címért, a középmezőny küzdelme a helyezésekért, és a kieső zóna drámája a bennmaradásért mind-mind hozzáadnak a bajnokság fényéhez. A mérkőzések kimenetele gyakran a taktikán, a formán, és a kulcsjátékosok teljesítményén múlik, és minden forduló új meglepetéseket tartogat a szurkolóknak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés