Hirdetés

Teljes káosz Budapesten, ezeket az utcákat ma mindenképpen kerülje el

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A Tour de Hongrie mezőnye ma érkezik meg a magyar fővárosba, emiatt az autósoknak közlekedési változásokra, korlátozásokra kell felkészülniük. A lezárások több BKK-járatot is érintenek. Mindeki időben induljon el otthonról, akinek ma dolga van.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) azt közölte, hogy ma hajnaltól 18 óráig lezárják az Árpád fejedelem útját, valamint a Margit híd alatti területet, majd 8 és 16 óra között korlátozásokra kell készülni az Árpád fejedelem útja-Elvis Presley tér-Margit híd-Jászai Mari tér útvonalon. 

A társaság a honlapján kiemelte azt is, hogy a lezárások miatt vasárnap a 2-es, 2B és a 23-as villamosok 7 és 16 óra között - az Eötvös téri útátjáró zárása miatt - két szakaszon, a Jászai Mari tér és Széchenyi István tér, illetve a déli végállomások és a Boráros tér között közlekednek; a kimaradó szakaszon a 15-ös busszal lehet utazni.

Fotó: MTI/Katona Tibor

A 4-es és a 6-os villamosok 9-től 15 óráig nem állnak meg a Margitszigetnél; a 19-es villamos hajnaltól előreláthatólag 17 óráig két szakaszon, Kelenföld vasútállomás és a Batthyány tér, illetve a Bécsi út/Vörösvári út és a Széll Kálmán tér között jár.

Hajnaltól a 41-es villamos és az N19-es nosztalgia villamos előreláthatólag 17 óráig módosított útvonalon, a Krisztina körúton közlekedik.

Emellett hozzátették azt is, hogy több autóbusz útvonala is megváltozik, ezért a BKK a BudapestGO alkalmazás használatát ajánlja, amely valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés