Hirdetés

Mint a filmekben: Fegyveresek raboltak ki egy demokrata képviselőt Washingtonban

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Egy amerikai képviselőt hétfőn fegyverrel raboltak ki.

Henry Cuellar demokrata texasi képviselőt hétfőn este fegyverrel fenyegették meg, majd kirabolták a washingtoni Navy Yard közelében található lakóhelye közelében, a Capitoliumtól mindössze néhány háztömbnyire.

A kongresszusi képviselő fejéhez három-négy férfi tartott fegyvert a beszámolók szerint, majd elvették az autóját és a telefonját – írja az ABC News.

Cuellar kabinetfőnöke, Jacob Hochberg hétfő este megerősítette a rablás hírét, és úgy fogalmazott, hogy „ma este, amikor Cuellar képviselő leparkolt az autójával három fegyveres támadó közelítette meg és ellopták a járművét”.

„Szerencsére nem esett baja, a képviselő együttműködik a helyi hatóságokkal. Köszönjük a Metro PD-nek és a Capitoliumi Rendőrségnek a gyors intézkedést, valamint a képviselő járművének visszaszerzését” – áll a kiadott közleményben.

A helyi rendőrség kiemelte, hétfőn este fél 10 után érkezett hozzájuk a bejelentés a fegyveres autórablásról, ami a New Jersey és a K Street délkeleti kereszteződésénél történt. A támadókat továbbra is nagy erőkkel keresik. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés