Hirdetés

“Nem akartam megölni” - mondta a kemecsei édesanya megvakítója

Somló-Bakos Dalma portré Somló-Bakos Dalma

Gy. Attila brutálisan bántalmazta volt párját. Most került bíróságra az ügy.

Lakatos Gabriella
Lakatos Gabriella

Tényleg életfogytiglani fegyházat kért az ügyészség az előkészítő ülésen a 35 éves Gy. Attilára - írja a Blikk.

A tárgyaláson megjelent az áldozat, Lakatos Gabriella. A kemecsei édesanyát tavaly februárban kereste fel otthonában volt párja, hogy kibéküljenek. A nő erre nem volt hajlandó, Gy. Attila erre átvonszolta Gabriellát egy üres telekre, ahol fojtogatta őt, majd puszta kézzel kinyomta mindkét szemét.

A lap azt írja, a nő a tényállás felolvasása közben többször is elsírta magát.

Gy. Attila nem tett vallomást, csupán ennyit mondott: “Bűnösnek érzem magamat részben, viszont nem fogadom el az ügyészi indítványt. A testi sértésben bűnösnek tartom magam, de szándékom nem volt a gyilkosságra, nem akartam megölni”.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés