Hirdetés

Mégis mi történhetett? Rendőrök lepték el a Keleti pályaudvart

Nap Híre portré Nap Híre

A felderítő rendőrök nem kértek, főleg nem jegyeket bérleteket attól a két férfitól, akiket a Keleti pályaudvar peronján állítottak félre ellentmondást nem tűrő, ám annál egyértelműbb módszerükkel. Az utazótáskákban az volt, amire számítottak: drog.

Amfetamint és füvet találtak annál a két, Hollandiából vonattal érkező utasnál, akiket nem várt fogadóbizottság üdvözölt 2024. március 4-én délelőtt. Előzőleg mindenki elfoglalta a helyét, megvárták szépen, amíg a célszemélyeket a leggyorsabban és a legrövidebb úton falhoz lehet segíteni, aztán indult az „ütés”. meglepetés ereje és a létszámfölény a megadáson kívül nem hagyott más lehetőséget, menekülés szóba sem kerülhetett. A bilincselt M. Demist és Sz. Gábort elfogták, majd őrizetbe vették - írják a police.hu oldalon.

Előbbi zsebe és hátizsákja is illegális szereket rejtett, utóbbi kabátzsebében, és utazótáskáiban is bőven találtak bizonyítékot: amfetamin, marihuána, zacskózva, tömbben, volt ott minden. A két férfi otthonában tartott kutatás aztán további bizonyítékokat hozott, még amfetamin, még marihuána, tasakok, mérlegek, jegyzetfüzet.

A felderítők többi tagja látogatást tett egy dunaharaszti címen, ahol elfogták Sz. Lászlót. Az 50 éves férfi ugyanis Sz. Gábor vevője volt. A bűnügyi technikusok ebből a lakásból sem távoztak üres kézzel, még marihuána, még amfetamin.

Összesen közel 1,4 kg amfetamint, 162 gramm marihuánát, a szivárvány színeiben pompázó tablettákat, sodort cigarettákat, semmivel össze nem téveszthető csomagolású gömbnyalókákat foglaltak le.

Sz. Gábor és Sz. László nem tett vallomást, M. Demis pedig hollandiai utazását tolmácsolási feladatokkal magyarázta. A három férfi ellen kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés