Hirdetés

Kegyetlen módon végzett az apjával egy tini fiú, majd házibulit rendezett

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Gyakran fogyasztott drogokat az a tinédzser fiú, aki nemrég meggyilkolta az édesapját, miután vitába keveredtek. Az eset Romániában történt még a múlt héten, másnap házibulit rendezett a fiú.

A tinédzser vasárnap veszekedni kezdett az édesapjával, azonban a vita tettlegességig fajult és leszúrta. A gyermek otthagyta kínok között az apját, majd takarókkal és más tárgyallak letakarta, este pedig bulit szervezett a házba. A férfi holtteste mindvégig a konyhában feküdt, a fiú azt hazudta a barátainak, hogy a törött járólapokat takarta le a ruhákkal.

A bulizás csütörtökön maradt abba, amikor a tinédzser visszatért az édesanyjához és elmondta neki, hogy valami rossz történt. A fiú összefüggéstelenül beszélt, pontosan nem mondta, el mi történt, ezért a nő pénteken elment volt férje otthonába, ahol megtalálta a holttestet és értesítette a hatóságokat. A rendőrök a férfin több szúrt sebet találtak - írja a Blikk.

A halottkémek megállapították, hogy a férfi a támadás után legalább 24 órával még élet és halál között feküdt. A fiú azt mondta a nyomozóknak, hogy az utóbbi időben drogos bulik miatt veszekedett az apjával. Az ügy azért is kavart nagy port, mert a fiú édesapja sikeres vállalkozó volt, akinek 2 millió lejes forgalmú cég volt a tulajdonában.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés