Hirdetés

Most érkezett: Elfogták a rendőrök a kegyetlen pesterzsébeti állatkínzót

Nap Híre portré Nap Híre

Egy másik kerítésen keresztül is megpróbált megszúrni egy kutyát, de azt nem találta el késével. 

Ahogy arról a Nap Híre is beszámolt, kedd este megszurkáltak egy kutyát Pesterzsébeten. Az állat gazdája egy kerületi csoportban a Facebookon úgy fogalmazott, hogy a kerítésen belül lévő kutyáját valaki négyszer is megszúrta, és az egyik szúrás az eb artériáját érte.

A kutyát állatorvoshoz vitte gazdája, a vérzést csak ott tudták elállítani. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. Kerületi Rendőrkapitányság állatkínzás vétség gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást. A feltételezett elkövetőt azonosították és az is kiderült, hogy a támadás közelében lakott.

A nyomozás adatai szerint a férfi ugyanazon az estén egy másik kerítésen keresztül is megpróbált megszúrni egy kutyát, de azt nem találta el késével. 

Az 58 éves férfit augusztus 10-én fogták el a pesterzsébeti rendőrök, gyanúsítotti kihallgatása után őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására. Cs. József beismerte a bűncselekmény elkövetését, elmondása szerint megbánta, de különösebb magyarázattal nem tudott szolgálni tettére - írják a police.hu oldalon.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés