Hirdetés

Kegyetlen időjárás közeleg, már látni, hogy hol fog lecsapni

Garai Kitti portré Garai Kitti

Bőrig ázunk szerdán és csütörtökön is, semmiképpen ne hagyja otthon az esernyőjét

Szerdán általában erősen felhős lesz az ég, de többször vékonyodik, szakadozik a felhőtakaró. Kora délelőttig a déli tájakon lehet elszórtan, napközben a Dunántúlon és a középső területeken, estefelé keleten alakulhat ki helyenként eső, zápor - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat az előrejelzésében, A déli, délnyugati szél a nap második felétől egyre nagyobb területen erősödik meg. A hőmérséklet délután 10 és 16, késő este 6, 12 fok között alakul.

Kegyetlen idő jön csütörtökön

Hivatkozás másolása

Az előrejelzés szerint csütörtökön többnyire felhős időre számíthatunk kisebb, délutántól már nagyobb szakadozásokkal. Több helyen valószínű eső, záporeső, nagyobb eséllyel a délnyugati, déli országrészben zivatarok is kipattanhatnak.

A déli, délnyugati, majd nyugatira, északnyugatira forduló szelet több helyen erős, helyenként viharos lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 4 és 9 fok között alakul, de a szélárnyékos északi völgyekben hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet nagyrészt 14 és 19 fok között várható.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés