Hirdetés

Mi történhetett? Rejtélyes körülmények között vesztette életét egy négytagú katonacsalád

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Egy négytagú családot találtak holtan az otthonukban.

Holtan találtak egy négytagú családot a georgiai Fort Stewartban - közölte az amerikai hadsereg pénteken. A katonai rendőrség szerda délután fedezte fel egy katona, a férje és két gyermekük holttestét, miután az érintett katona egységének tagjai jóléti ellenőrzést kértek - áll a Fort Stewart tisztviselőinek közleményében, amit az ABC News idézett.

A közlemény nem közölte, hogy a nyomozók keresnek-e gyanúsítottakat. Ugyanakkor kiemelték, a haláleseteket "elszigetelt incidensnek" nevezték, és hozzátették azt is, hogy a feltételezéseik szerint a szélesebb közösséget nem fenyegeti semmiféle veszély.

Kevin Larson, a Fort Stewart szóvivője a folyamatban lévő nyomozásra hivatkozva nem kívánt további kommentárt fűzni az esethez.

Thomas Hamilton, a hadsereg bűnügyi nyomozó részlegének szóvivője azt mondta, hogy "az incidenssel összefüggésbe hozható személyeket azonosították". Azt azonban nem árulta el, hogy a gyanúsítottakat elfogták-e, vagy keresik-e őket.

Fort Stewart a Mississippitől keletre fekvő legnagyobb katonai állomáshely. Savannah-tól mintegy 65 kilométerre délnyugatra található, és a hadsereg 3. gyalogsági hadosztályának ad otthont.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés