Hirdetés

Csodálatos hír érkezett a nagybeteg Katalin hercegnéről, már a visszatérésére készül

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Katalin walesi hercegnő közölte, hogy befejezte a kemoterápiás rákkezelését, és az elkövetkező hónapokban fokozatosan visszatér a közéletbe.

Katalin, aki márciusban fedte fel, hogy rákot diagnosztizáltak nála, hétfőn egy új nyilatkozatban közölte, hogy "a gyógyulás új szakaszába" lépett, és "az elkövetkező hónapokban, amikor csak tehetem, vállalni fogok még néhány nyilvános szereplést" - írja a CNN.

A hercegné a diagnózisa óta mindössze két nyilvános szereplést vállalt. 

"A nyár végéhez közeledve el sem tudom mondani, milyen megkönnyebbülés, hogy végre befejeztem a kemoterápiás kezelésemet" - jelentette ki a 42 éves Katalin, aki a brit trónörökös, Vilmos herceg felesége.

"Az elmúlt kilenc hónap hihetetlenül nehéz volt számunkra, mint család számára. Ez az 'utazás' mindenki számára összetett, ijesztő és kiszámíthatatlan, különösen a hozzánk legközelebb állók számára" - fogalmazott a hercegné, aki elárulta azt is, hogy arra összpontosít, hogy "rákmentes maradjon" és ezért mindent meg is tesz. A gyógyulás új szakaszát "a remény megújult érzésével és az élet megbecsülésével" kezdi meg.

"Bár befejeztem a kemoterápiát, a gyógyuláshoz és a teljes felépüléshez vezető utam hosszú [...]. Alig várom azonban, hogy újra munkába álljak, és vállaljak még néhány nyilvános szereplést az elkövetkező hónapokban, amikor csak tehetem" - zárta gondolatait.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés