Hirdetés

Katalin hercegné beleszeretett egy milliárdosba

Nap Híre portré Nap Híre

Jóképű milliárdos csavarta el titokban a hercegné fejét.

Katalin hercegné és Vilmos herceg szerelmének kezdete egészen 2003-ig nyúlik vissza. És ma már ritkaságnak számít az ilyen hosszan tartó szerelem, viszont nem mindig volt tökéletes a kapcsolatuk. Rövid időre szakítottak egymással, és Katalin meg is próbált továbblépni a hercegen és egy kőgazdasg, milliárdos fiatalember mellett vígasztalódott - írja a Femcafé.

Katalin a hírek szerint akkor azért szakított a herceggel, mert ő maga már készen állt a házasságra és a családalapításra, de Vilmos még várni akart, így megadta neki a szabadságot. 2007-ben aztán Katalin megismerte Henry Ropnert, aki egyébként a volt párja egyik közeli barátja volt.

Bár jól érezték magukat egymás mellett, de tisztában voltak azzal, hogy a kapcsolatuknak nincs jövője, így rövid időn belül külön utakon folytatták.

Nincs kétségem, hogy Vilmosnak nagyon nehéz volt helyettesítenie Katalint. Olyan világban él, ahol a nőket nagyon lenyűgözi a státusza - és gyakran rávetik magukat. Elég nehéz olyan lányt találni, aki olyan szép, mint Katalin, de közben két lábon jár a földön

- mondta a hercegi pár egykori szakításával kapcsolatban Richard Compton Miller királyi szakértő.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés