Hirdetés

Dráma a Sztárban Sztár All Starts stúdiójában, Stohl András sírva emlékezett Kaszás Attilára

Nap Híre portré Nap Híre

Kaszás Attila zseniálisan alakított szerepe A padlás című musicalből ismét előkerült, ugyanis a Sztárban Sztár All Stars című műsorban Puskás Peti lehengerlő módon idézte meg a színművészt, aki immár tizenhét éve nincs köztünk. Szem nem maradt szárazon a stúdióban.

Puskás Peti szombat este maximális pontszámot zsebelt be a TV2 műsorában, annak ellenére, hogy hatalmas feladattal kellett megbirkóznia. Az énekes a Jászai Mari-díjas Kaszás Attilát keltette életre, a produkciója pedig olyan döbbenetesen hatásosra sikerült, hogy a zsűri több tagja is elérzékenyült, amikor felcsendült a népszerű musical Fényév távolság című dala.

A Blikk felidézte, hogy Kaszás Attila a halála előtt is a színpadra készült állni, ugyanis éppen a Tizenkét dühös ember című darab előadására készült, amikor váratlanul összeesett. A mentőben újraélesztették, majd intenzív osztályra szállították, ahol agyvérzést állapítottak meg nála. A színész négy napon keresztül kómában feküdt, március 22-én tehermentesítő koponyaműtétet hajtottak végre, azonban ez sem mentette meg életét, március 23-án, 47 évesen elhunyt.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés