Hirdetés

Íme Karsai Dániel rendkívüli üzenete Magyar Péternek a választás után

Nap Híre portré Nap Híre

A választás másnapján a közösségi oldalán üzent követőinek Karsai Dániel, valamint Magyar Pétert is megszólította.

Karsai Dániel alkotmányjogász korábban már beszámolt arról, hogy az EP- és az önkormányzati választásokon a Momentumnak fogja adni a szavazatait, azonban vasárnap az általa támogatott párt csúnyán elbukott.

"A Momentum önkormányzati választásokon jól szerepelt. Számos polgármesteri helyet megőrzött illetve megszerzett. Ebben a körben is nagyon fájó pont, hogy a Fővárosi Közgyűlésbe nem jutott be. Az EP választás kudarc, egyetlen képviselő sem jutott be az Európai Parlamentbe. Összességében a Momentum ezt a választást elvesztette. Megkockáztatom, a párt most padlóra került. Ahonnan még minden további nélkül felállhat. De ahhoz jóval nagyobb elszántság és szervezettség kell, mint amit ebben a kampányban láttunk. Ha érzékelem az előbb említett küzdeni vágyást, nagyon szívesen segítek a továbbiakban is. Magyarországon nagyon nagy szükség lenne egy liberális alternatívára"

- fogalmazott a gyógyíthatatlan betegséggel küzdő alkotmányjogás, aki Magyar Péternek, a Tisza Párt alelnökének is üzent:

"A korrektség és sportszerűség jegyében: gratulálok a Tisza pártnak és Magyar Péternek. Érdeklődéssel fogom figyelni a folytatást, különösen a Magyar Péter győzelmi beszédében említett, megalkotásra kerülő programjukat. Nagyon kíváncsi vagyok, hogyan tervezik helyreállítani Magyarországon a jogállamot és a liberális demokráciát. Mindenkinek derűs napot kívánok. Ne feledjük, nem csak akkor szép egy nap vagy az élet, ha nem felhős az ég".

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés