Hirdetés

Ezt mondja Károly király Kamillának, ha senki nem hallja - érdekes beceneveken szólítják egymást

Nap Híre portré Nap Híre

Ez már akkor szokásuk volt, amikor a húszas éveikben randevúzni kezdtek egymással.

Már korábban is írtunk arról, hogy a királyi családban talán nem mindenki örült, amikor Károly és Kamilla 2005-ben összeházasodtak: a testbeszédszakértő érdekes dologra hívta fel a figyelmet az esküvői fotókkal kapcsolatban, ami II. Erzsébetet és Anna hercegnőt illeti. Ám azóta az emberek "megbocsáthattak", egy friss kutatás szerint ugyanis Károly királlyal a britek 60%-a szimpatizál.  

Most egy királyi életrajzíró, Sally Bedell Smith, aki egyben a Vanity Fair történésze is, azt állítja, hogy Károly király és Kamilla királyné az még 1980-as években kedves beceneveket adtak egymásnak, és erről később Diana hercegné is tudomást szerzett - írja az Elle

Károly király évtizedekkel ezelőtt egy karkötőt kapott ajándékba Kamilla királynétól. Az egyszerű ékszerbe a „GF” betűket vésték, ami egyesek szerint a „Girl Friday” rövidítése. 

Ez nagyjából annyit tesz, hogy Károly király már akkoriban is Kamilla királynét tekintette az egyik legfőbb támaszának és segítségének. Ő volt az a személy, akitől bármikor tanácsot kérhetett, és valódi társként tekinthetett rá.

Mások szerint azonban a monogram a Gladys és Fred neveket jelzi – ez volt az a két becenév, ahogyan egymást becézték, amikor a húszas éveikben randevúzni kezdtek egymással.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés