Hirdetés

Karácsony Gergely ismét összehívta a budapestieket

Nap Híre portré Nap Híre

Budapest főpolgármestere ismét lakógyűlésre hívta a budapestieket: ezúttal a mini-Dubaj projektről mondhatják el a véleményüket. 

A főváros a leghatározott formában ellenzi, hogy ez a beruházás ilyen formában megvalósuljon – jelentette ki sajtótájékoztatón Karácsony Gergely főpolgármester, amit azt követően hívtak össze, hogy a kormány megállapodott a Rákosrendezőre tervezett gigaberuházásról.

A főpolgármester a kormány szemére vetette, hogy a mini-Dubaj projekt kapcsán ismét előtérbe helyezi a külföldi partnerei hasznát a budapestiek érdekei kárára – írja a 24.hu. Itt emlékeztetett, hogy néhány éve a Fudan Egyetem kapcsán eljátszotta már ezt egyszer a kabinet, akkor azonban a budapestiek összefogtak és megakadályozták a projektet.

,,Most is ez fog történni" – jelentette ki Karácsony, aki azt is mondta, nem a fejlesztések ellen vannak, csak olyan beruházásokat szeretnének, amik a budapestiek érdekeit szolgálják. 

Karácsony bejelentette, hogy ennek szellemében elindítják a második Lakógyűlést, aminek keretében minden budapesti lakcímkártyával rendelkező, 14 év feletti lakos elmondhatja a véleményét a kormány rákosrendezői projektjéről.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés