Hirdetés

Befellegzett Kanye West karrierjének? Antiszemitizmussal vádolják a rappert

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Kanye West ismét magára haragította a világot, ám ezúttal olyan messzire ment, hogy több közösségi platform is korlátozta a profilját, majd több bejegyzését is törölték, miután megszegte az Instagram és a Twitter közösségi irányelveit.

A rapper legutóbbi botránya a hét elején, a párizsi divathéten vette kezdetét, ahol a saját márkájának a bemutatóján "White Lives Matter" szövegű pólóban jelent meg a kifutó mellett, ami hatalmas felháborodást váltott ki az emberekből. Többen is kifejezték a nemtetszésüket, így tett a Vogue magazin egyik divatszerkesztője is.

Ezután Gabriella Karefa-Johnson lett Kanye újabb áldozata, akit az Instagram-oldalán próbált megszégyeníteni. A szakember védelmére sietett több ember is, például Gigi Hadid és Hailey Bieber is, de a modellek ezzel csak azt érték el, hogy őket sem kímélte West, sőt keményen bírálni kezdte minden lépésüket. A rapper odáig fajult, hogy a plus size embereket is sértegetni kezdte, de a történet itt még nem ért véget - írja a Glamour.

Kanye West mindezzel elérte, hogy az Instagram szombaton korlátozta a profilját, miután több ponton is megsértette az irányelveiket. Ezt követően a Twitterre ment panaszkodni, de rövid időn belül ott is nehézségekkel találta szembe magát, miután antiszemita megjegyzéseket tett. Hogy hol és mikor folytatódik a történet még nem tudni, de az biztos, hogy a rapper itt nem áll meg.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés