Hirdetés

Halálra rémített egy kamaszt a kecskeméti férfi, de aztán jött a fordulat

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Azzal fenyegette, hogy elvágja a torkát, ha nem ad neki pénzt, de aztán rosszkor rossz helyen biciklizett.

Az iskolából tartott hazafelé egy 14 éves fiú április 24-én délután, amikor az útját egy férfi keresztezte, aki pénzt kért tőle, majd amikor nem kapott, agresszívvá vált. Először csak követelőzött, végül azzal fenyegette meg a gyereket, hogy elvágja a torkát a bicskájával, ha nem ad neki pénzt - írja a Police.hu

Mondandójának azzal adott súlyt, hogy kezét végig a zsebében tartotta. A rémült fiú átadta neki a tárcájában lévő 2000 forintot és eliszkolt. Az esetről értesítette az édesapját, aki hívta a vármegyeszékhely rendőreit.

Az egyenruhások rögtön munkához láttak: beszerezték a környék kameráinak felvételeit és tanúkat kutattak, valamint adatot gyűjtöttek, és beazonosították a feltételezett elkövetőt. Épp indulni készültek, hogy felkutassák a rablót, amikor a Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának egyik munkatársa meglátta az utca túloldalán kerékpározni. 

A szemfüles rendőr a feltételezett elkövető nyomába eredt: futva követte, közben kollégáit is értesítette. A férfit pár sarokkal később sikerült megállítani és őrizetbe vették. Az esettel kapcsolatban gyanúsítottként hallgatták ki a 36 éves helybélit és kezdeményezték a letartóztatását.

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés