Hirdetés

Rendkívüli hír: Kajdi Csabának is van véleménye Novák Katalin botrányáról

Nap Híre portré Nap Híre

Napról napra egyre nagyobb a felháborodás a Novák Katalin által pozitívan elbírált elnöki kegyelem miat, aminek hatására kiszabadulhatott a börtönből a bicskei gyermekotthon igazgatóhelyettese, aki a pedofil ügy társtettese volt.

Az ügyben most megszólalt Kajdi Csaba is, méghozzá az Instagram-oldalán, ahol hosszan kifejtette, mit gondol erről az egész helyzetről - szúrta ki az NLC.

"Ha valamire a társadalom 99,9 százaléka nemet mond, elítéli és elutasítja, az nem más, mint a pedofília. Az, hogy a köztársasági elnök asszony bármilyen kontextusban is felment egy olyan embert, aki ebben érintett, az nincsen… nem létezik – kezdte a történetét Cyla. – ELröhöghetünk a génkezelt ukrán gabonán, ezen viszont nem… És akkor azt mondja, nem mondom meg. Hát muci,  ez speciel az a kérdés, amit úgy meg kellene mondani, hogy egyébként milyen indíttatásból mented föl. (…) Ebben a kérdésben szerintem kellene, hogy legyen társadalmi összetartás. Mert hogy ez az a kérdés, ami ellen fel kell lépni. Az nem lehet, hogy a köztársasági elnök kvázi visszaél a hatalmával. Nem tudom, milyen oknál fogva, de kegyelmi jogot ad valakinek ebben a kérdésben. Szóval ha valamiben, legalább ebben az egy kérdésben legyen társadalmi konszenzus. Érted? Amiben egyetértünk. Mert ugye a másik, ami rettentően zavar, hogy ismert emberek, senki nem szólal föl. Mindenki úgy van vele, hogy nekem legyen meg a munkám, nem szól szám, nem fáj fejem. Hát ez a hülye magyar mondás. Szóljál, szólaljál már meg! Családapa vagy, családanya vagy, ismert ember vagy, legyen már véleményed! Semmi társadalmi felelősségvállalás"

- fogalmazott Kajdi Csaba.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés