Hirdetés

Jogerősen is bűnös a gyászoló anyakönyvvezető mellét, fenekét fogdosó tyukodi polgármester

 portré

A Nyíregyházi Törvényszék szeméremsértés és testi sértés miatt jogerősen bűnösnek mondta ki Czibere Józsefet, Tyukod polgármesterét, és helybenhagyta az elsőfokú bíróság ítéletét. Eszerint a falu első emberét 300 ezer forint pénzbüntetéssel illetve a bűnügyi költségek megfizetésével sújtotta. A bíró a szóbeli indoklásban leszögezte: ennél súlyosabb büntetést adott volna, de nem teheti, mert az eljáró ügyész nem fellebbezett az elsőfokú végzés ellen.

- Pár nap híján 5 év telt el a megaláztatásom és a másodfokú bíróság ítélete között. Szerdán végre jogerősen is kimondták, hogy Czibere József polgármester minden vádpontban bűnös – mondta a naphire.hu-nak Kiss Németh Pálma, a meggyalázott tyukodi anyakönyvvezető.

 A meggyalázott Kiss Németh Pálma öt éve vár bocsánatkérést a polgármestertől
A meggyalázott Kiss Németh Pálma öt éve vár bocsánatkérést a polgármestertől Virág Márton

Mint azt lapunk megírta, nem sokkal azután, hogy a kétgyermekes anyakönyvvezető eltemette a férjét, Tyukod polgármestere munka közben rárontott az irodájában és lihegve megmarkolta az anyakönyvvezető a mellét és a fenekét. Ráadásul a tiltakozó nő karját úgy megszorította, hogy az bekékült. A gyászoló asszony büntetőfeljelentést tett, a Nyíregyházi Törvényszék pedig most pontot tett az ügy végére.

- A bíró teljesen fel volt háborodva a korábban hozott, jelképesnek tűnő 300 ezer forintos büntetésen, de az ügyész miatt nem tehetett semmit. Ennek ellenére bízom benne, hogy a példám minden nő számára tanulságul szolgál, és ezentúl egyikük sem fogja eltűrni a szexuális zaklatást. Hogy ki mernek majd állni a nyilvánosság elé. Mert a végén az igazság győz – reménykedett az anyakönyvvezető.

Czibere József polgármester még az ítélethirdetésén sem jelent meg, így távollétében ítélte el őt a Nyíregyházi Törvényszék. Telefonon többször is hiába kerestük őt, csak a hangposta jelentkezett.

Az anyakönyvvezető ügyvédje, Dr. Helmeczy László szerint a bűnös polgármesternek nincs helye a közéletben
Az anyakönyvvezető ügyvédje, Dr. Helmeczy László szerint a bűnös polgármesternek nincs helye a közéletben Virág Márton

- Czibere úr nem ússza meg ennyivel, személyiségi jogok megsértése miatt polgári perben bocsánatkérést és milliós sérelmi díj megfizetését kérjük tőle – mondta a naphire.hu-nak dr. Helmeczy László ügyvéd, a meggyalázott anyakönyvvezető jogi képviselője. Bár a tyukodi polgármester nem köteles lemondani, mert ahhoz legalább felfüggesztett szabadságvesztésre kellett volna ítélni, de véleményem szerint jobban teszi, ha a közéletből nagyon messze tolja a biciklijét és soha nem is tér vissza oda.

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés