Hirdetés

Óriási hírt jelentett be a magyar sztárpár: van egy tervük

Nap Híre portré Nap Híre

Járai Máté és Kíra vettek egy házat, de nem maguknak.

Januárban az RTL elbúcsúzott Járai Mátétól, aki a Reggeli műsorvezetőjeként dolgozott a csatornánál. Az RTL azzal indokolta, hogy nem hosszabbított szerződést a Jászai Mari-díjas színésszel, hogy struktúrát váltanak. Legutóbb akkor írtunk róla, amikor tisztázta: valószínűleg eladják fogadott nagymamája, Törőcsik Mari velemi otthonát. 

Járai Máté és párja, Kíra most Youtube-csatornájukon újságolták el, hogy vettek egy házat horányi otthonuktól nem messze, de az ingatlant nem saját maguknak szánják - írja az NLC.  

"Nem magunknak csináljuk, hanem nektek. Ez egy vendégház lesz, és bárkit szeretettel várunk. Jó, hát fizetni kell érte majd, de azt még nem tudjuk, hogy mennyit. Azért akartunk csinálni valamit, hogy azt a fantasztikus életérzést, amit itt érzünk Horányban, azt egy kicsit ti is megtapasztaljátok, és átadjuk. Nektek épül, szépül ez a hely, nektek lesz a szauna is"

– meséli a videóban a színész, miközben virtuális körbevezetésnél megmutatták a vendégház minden szegletét. Mint mondják, annyira gyorsan történtek az események, hogy még nem is fogták fel teljesen, milyen fába vágták a fejszéjüket. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés