Hirdetés

Járai Máté anyagilag is megszenvedte, hogy lekerült a képernyőről

Garai Kitti portré Garai Kitti

Járai Máté közel két hónap után hétfő reggel visszatér az RTL Klub Reggeli című műsorába. Mint ismert, a csatorna azután döntött az eltiltás mellett, hogy a műsorvezető egy internetes műsorban elmesélte, hogy a szerkesztők nem ültették oda egy interjúra, amikor Rácz Jenő volt a vendég. A színész és a séf ugyanis nem ápol jó viszonyt. 

Járai a Blikknek adott interjújában elárulta, hogy izgatott a visszatérés miatt. “Hogy miért is alakult ez így? Minden ilyen ügy az embernek tanulság, nekem is meg kellett tanulnom a médiában való részvételt, azt, hogy hogyan kell működnöm ebben a kegyetlen világban. Hibáztam, mert olyan dolgokról beszéltem, amiről a szerződésem alapján nem lehet" - mondta.

“Nem panaszkodni akarok, de nyilván anyagilag is nagy érvágás volt, hogy lekerültem a képernyőről. Én adásonként kapok pénzt, azaz az elmúlt időszakban innen nem volt fizetésem" - tette hozzá Járai, aki bár ez idő alatt a színházban végig játszott, de az nem adott neki annyi adrenalint, mint az elő műsor.

A színész arról is beszámolt, hogy az elmúlt egy hónapot kihasználták a feleségével, és Olaszországba és Görögországba is elutaztak nyaralni. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés