Hirdetés

Borzalmas hír a frontérzékenyeknek, brutális változás jön az időjárásban

Nap Híre portré Nap Híre

Tavaszi időjárás is lehet a hét közepén, ami az erre érzékenyeknek egyáltalán nem jó hír.

Meglepően meleg, már-már tavaszias 17 fok lehet csütörtöktől - szúrta ki a Dívány. Kedden még 3 és 6 fok körül alakul a legmagasabb nappali hőmérséklet, szerdán kora délután már akár 11 fok is várható.

Kedden eleinte jobbára napos időre készülhetünk, délelőtt a ködös, rétegfelhős tájak kiterjedése csökken. A déli óráktól nyugat felől felhősödés kezdődik, délutántól már változóan felhős égkép várható, de főleg északnyugaton, északon meg is vastagszik a felhőtakaró. Számottevő csapadék nem valószínű, de egy-egy hózápor előfordulhat. A nyugatias szél az ország északi felében erős lesz, főként a hegyvidéki tájakon viharos széllökések is lehetnek.

Szerdán nagyrészt erősen felhős vagy borult lesz az ég. A délutáni óráktól főleg az északkeleti országrészben valószínű eső, ott estig előfordulhat vegyes halmazállapot is. Másutt kisebb a csapadék esélye.

Csütörtökön nagyobbrészt erősen felhős vagy borult lesz az ég, emellett átmeneti felszakadozások is lehetnek több-kevesebb napsütéssel. Több helyen várható eső, zápor. A déli, délnyugati szél sokfelé megerősödik, helyenként viharossá fokozódik, majd estefelé a Dunántúlon északnyugatira fordul a légáramlás. A minimum 0 és +11 fok között várható, hajnalra emelkedik a hőmérséklet. Kora délutánra általában 10, 17 fokig melegszik fel a levegő, de az északkeleti tájakon 10 fok alatt marad a hőmérséklet.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés