Jaj, ne: agyoncsapta fürdés közben az áram a nőt

  • Magyarország
Virág Márton portré Virág Márton

Egy botcsinálta villanyszerelő trehány munkája miatt halt meg zuhanyzás közben a háziasszony. A mestert a rendőrség bevitte, kihallgatása közben mindent elismert.

A 46 éves férfinak se végzettsége, se engedélye nem volt a villan yszerelésre, mégis elvállalta nem egy diósjenői családi ház elektromos hálózatának szerelését. Meg is lett az eredménye:  a vezetékek csatlakozását több helyen szabványellenes módon, a fázis és védővezetékeket összekötve építette ki. A szabálytalan szerelés következtében az ingatlan vízhálózata és elektronikus berendezései villamos feszültség alá kerültek.

Emiatt zuhanyzás közben áramütés érte a háziasszonyt. A szerelőt a rendőrség bevitte, kihallgatása közben mindent elismert – írta meg a police.hu. Az ügyben a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt nyomoz.

Így néz ki Mekk mester munkája, egy ember az életével fizetett érte
Így néz ki Mekk mester munkája, egy ember az életével fizetett érte Fotó: Police.hu
Cimkék:
  • zuhanyzás
  • áram
  • meghalt
Nap Híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed. Látogass el Facebook oldalunkra
Ha van a témához kapcsolódó sztorid, írd meg nekünk a szerkesztoseg@naphire.hu címre! Írj nekünk emailt

Ez is érdekelhet