Hirdetés

Tragédia: Belehalt az ivós játékba egy férfi - videó

 portré

Egy férfi és barátai, akik videóra is vették a történteket, ivós játékot játszottak. A baj csak az volt, hogy egy 7 dekás JägerMeistert húzóra ivott meg a kihívott fél. 

A felvételen jól látható, hogy a barátok közelről, pár centire a férfi arcától, biztatják és szurkolnak neki. Az ötlet nem bizonyult jónak. Kicsivel azután, hogy kiürült az üveg, a játékos szédelegni kezdett. Hiába érkezett a gyors segítség, a mentősök már nem tudták megmenteni a meggondolatlan férfi életét. 

Sajnos az eset nem egyedi. Több olyan ivós kihívás is terjedt már az interneten, aminek halálos kimenetele lett. Az egyik ilyen a 2014-ben, neknominationként elhíresült próba. Ennek lényege, hogy az ember saját testi határait feszegetve valami olyat csináljon, amire előtte még senki nem volt képes. 

Ezért arra ösztönözték egymást a kihívók, hogy egy korsóba vodkát, viszkit, tequilát, sört, bort és „fűszerként” fogkrémet, pestót és egy kis vizeletet keverjenek össze. Ezt a gusztusosnak nem nevezhető koktélt kellett egy hajtásra meginni és videót készíteni róla. 

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés