Hirdetés

Kőkemény ütéseket ígért Schobert Norbikának Istenes Bence - videóban akadt ki a műsorvezető

Nap Híre portré Nap Híre

Reméli, hogy nem indul el egy sajnáltató kampány Norbi ellen.

Indul az RTL Sztárbox című műsora, amelyben olyan hírességek szerepelnek majd, mint Árpa Attila, Kabát Péter vagy éppen Berki Mazsi. Már azt is lehet tudni, ki kivel küzd majd meg, ezzel kapcsolatban osztott meg egy dühös videót a szintén szereplő Istenes Bence. A műsorvezető ellenfele ifj. Schobert Norbi lesz.

Istenes a műsor bejelentése óta vicces videókat posztolt, például olyat, amelyben egy olyan bokszzsákot üt, amin ott van Norbi fotója.

"A sajtótájékoztatón, amikor felhívtak a színpadra és bejelentették, hogy Norbika lesz az ellenfelem, elmondtam, hogy én nagyon tisztelem a Norbit, komoly ellenfélnek gondolom, egyébként a szüleit is bírom, tényleg így van, emberileg se velük, se a Norbikával nincs bajom, soha nem akarnám megbántani őket. (...) Aztán kitette a Sztárbox is a párosításokat, és a poszt alá az én mesterem, a Tóth Tomi bekommentelte, ő már sokat kesztyűzött velem, tudja, mit érez majd Norbika, és kitartást kíván. Na, itt szakadt el a cérna Hidvégi Gyurinál, az ő mesterénél, hogy na, most már minden határt átléptünk, ez már nagyon tiszteletlen a szülőkkel, vele, mindenkivel szemben"

– idézte fel Bence a 24.hu szerint.

"Kérdem én: elkezdődik most egy sajnáltató kampány, hogy jaj, szegény Norbika? Meg majd megkérnek engem, légyszi, ne üss erőseket, inkább csak kis kokikat adjál neki? Meg hát majd vigyázzunk az ő kis lelki világára, ne mondjunk durva dolgokat? Nem is mondtunk semmi durva dolgot! Kicsit szedjék már össze magukat!"

– akadt ki Bence a videójában, majd hozzátette: Norbika kőkemény ütéseket fog kapni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés