Hirdetés

Őrülten féltékeny volt Istenes Bence, de rájött egy fontos dologra

Nap Híre portré Nap Híre

Jelenleg egy önismereti úton van, aminek bizony voltak fájdalmas pillanatai is.

Az IstenEst legutóbbi epizódjában az RTL sztárja arról is őszintén mesélt, volt olyan, amikor komoly féltékenységgel kellett megküzdenie, ami más ajtókat is megnyitott a lelkében – írja a 24.hu.  

Ezt a folyamatot az indította el, amikor felesége, Csobot Adél szerepelt a Dancing with the Stars-ban Hegyes Berci oldalán, akivel végül meg is nyerték a versenyt. A műsorvezetőt - amellett, hogy büszke volt kedvesére -, negatív érzések kerítették hatalmába. 

"Amikor tavaly az Adél táncolt, én teljesen kivoltam. Olyan féltékeny voltam, mint még soha életemben. Tudtam, hogy ez igazából nem a táncról szól, nem a táncpartneréről szól. Ez rólam szól, csak már olyan erősen nyomta az élet a szemembe, hogy ezzel neked dolgoznod kell. Bennem volt valami olyan gyomorból jövő ideg és agresszió, mikor feljött ez a féltékenység téma. És elkezdtem ezen nagyon határozottan dolgozni" 

– magyarázta Bence, akinek pszichológus segített túllendülni ezek a szakaszon, később pedig ő biztatta Adélt egy újabb táncos eseményre. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés