Intézkedés közben fejbe rúgta a rendőrt egy 17 éves fiú

  • Bűnügy
Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Letartóztatták azt a 17 éves fiatalt, aki rendőrökre támadt két nappal ezelőtt egy Hajdú-Bihar megyei kisvárosban található sportcsarnok előtt. Az ittas fiatalember egy kapun lévő táblát ütlegelt, amely ennek következtében beszakadt. A Központi Nyomozó Főügyészség tájékoztatása szerint a magatartását észlelő rendőrök felszólították, hogy fejezze be a cselekményét, de erre felemelt kezekkel fenyegetően rendőrök felé indult és bántalmazással fenyegette őket - írja az Ügyészség.

A rendőrök testi kényszert alkalmaztak a fiatallal szemben, hogy meg tudják bilincselni, de erre a ruhájánál fogva rángatni kezdte az egyik zsarút, aminek következtében el is szakította a szolgálati ingét. Amikor a rendőrök a földre vitt fiút próbálták megbilincselni, az elkövető továbbra is szabadulni akart az intézkedésből, többször megrúgta az egyik rendőr fejét és felsőtestét, miközben kiabálva káromkodott.

A fiatal továbbra is bántalmazással fenyegette az eljáró rendőröket, egyiküket pedig azzal is, hogy később meg fogja találni, mert tudja, hogy hol lakik. A nyomozó ügyészség hivatalos személy elleni erőszakkal, valamint könnyű testi sértés és garázdasággal gyanúsította meg a fiatalt. Az ügyben eljáró nyomozási bíró mindenben egyetértett az ügyész indítványával, és letartóztatta a fiút, aki 176 napot volt szökésben egy lakásotthonból tavaly.

Cimkék:
  • rendőr
  • támadás
  • Hajdú-Bihar megye
Nap Híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed. Látogass el Facebook oldalunkra
Ha van a témához kapcsolódó sztorid, írd meg nekünk a szerkesztoseg@naphire.hu címre! Írj nekünk emailt

Ez is érdekelhet