Hirdetés

Valami nem stimmel III. Károly király körül, később engedik ki a kórházból

Nap Híre portré Nap Híre

A brit uralkodó múlt héten vonult kórházba, ahol kisebb beavatkozáson esett át.

Ahogy arról a Nap Híre is beszámolt korábban, az év elején prosztatamegnagyobbodást diagnosztizáltak III. Károly királynál, ami miatt a múlt héten kórházba kellett vonulnia, ahol pénteken kisebb műtéten esett át. A tervek szerint már két éjszaka után, azaz vasárnap kiengedték volna az egészségügyi intézményből, ám a Buckingham-palota váratlanul bejelentette, hogy a tervezettnél tovább marad az uralkodó a londoni kórházban.

Az nem derült ki, hogy III. Károlynak miért kell tovább maradnia a kórházban, bár egyes hírek szerint az orvosok csak elővigyázatosságból döntöttek így, sokan mégis aggódnak. Azonban az uralkodó nem volt egyedül, ugyanis a felesége, Kamilla királyné a hétvége folyamán többször is meglátogatta, sőt vasárnap háromszor is bent volt nála - írja a Femina.

A palotához közel álló források szerint miután Károlyt kiengedik a kórházból, nem fog egyből visszatérni a nyilvánosság elé. A tervek szerint legalább egy hónapig nem vállal semmilyen királyi kötelezettséget, ehelyett a gyógyulására koncentrál majd.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés