Hirdetés

Így búcsúzott el Michael Schumacher

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Corinna Schumacher, a német autóversenyző felesége nemrég elárult néhány részletet a férje Ferrarival kötött szerződéséről.

Bár Michael Schumacher már nem aktív, de ennek ellenére is még mindig a világ egyik legsikeresebb versenyzőjének számít. Lewis Hamilton mellett csupán csak neki van még hét Forma-1-es világbajnoki címe. Most a felesége egy dokumentumfilmben mesélt néhány részletet férje egykori csapatváltásáról:

Még mindig emlékszem, hogy történt. Éppen a kertben voltunk, amikor Michael megkérdezte: »Mit szólnál ahhoz, ha a Ferrarihoz mennénk?

- mondta Corinna, majd hozzátette: ő azt mondta a férjének, hogy ha megoldható, akkor remek lenne. Majd hozzátette, jó lenne, ha Michael mondhatná el a teljes történetet. 

Jean Todt, a Ferrari korábbi vezetője os megszólalt a filmben, aki a mai napig közel áll a családhoz és sokmindenben segít nekik. "Michael barátjának lenni a korai években nagyon szórakoztató volt. Ha viszont változik a helyzet, és valaki hirtelen már nem lesz rá képes, segítségre van szüksége, vagy már nem egy nyaralásról beszélünk, vagy valami rossz dolog történik, akkor látod igazán, hogy ki a barátod" - vette vissza a szót Michael felesége.

Jean pedig mindenképpen egyike ezen kevés embernek. Michael számára jó dolog tudni, hogy Jean ott van, ha kérdésünk lenne. Amikor tudod, hogy valaki ott van melletted, aki képes mindent megtenni érted, és veled együtt gondolkozik, az egy igazi ajándék

- zárta gondolatait az autóversenyző felesége, amit a MotorSport idézett.

Michael Schumacher Facebook-oldalára november végén került fel egy poszt, ahol az akkor már Mercedesben versenyző pilóta búcsúzik a csapattól és a Forma-1-től.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés