Hirdetés

Igazi horror: saját otthonában gyilkoltak meg egy öt gyermekes édesanyát

Nap Híre portré Nap Híre

Brutális módon gyilkoltak meg egy öt gyermekes édesanyát a saját otthonában. 

A rendőrség által közzétett testkamerás felvételen az a pillanat látható, amikor az 5 gyermekes Rachel Morin állítólagos gyilkosát egy oklahomai bárban találják meg és tartóztatják le. A gyanúsítottat hónapokig keresték.

A rendőrök a videón belépnek a tulsai Los Dos Amigos bárba, közelednek három férfihoz, majd kikísérik a 23 éves Victor Martinez-Hernandezt, kint pedig bilincselik. Martinez-Hernandez először azt mondta a rendőröknek, hogy Juan Carlosnak hívják, és azt állította, hogy nincs mobiltelefonja és személyi igazolvány sincs nála. A rendőrök egy fénykép alapján a fogairól azonosították be végül.

A rendőrség szerint Morint holtan találták, a tetthelyen hagyott DNS pedig megegyezett egy férfiéval, akit azzal gyanúsítanak, hogy 2023 márciusában betört egy Los Angeles-i házba, és megtámadott egy fiatal lányt. Jeff Gahler Harford megyei seriff szerint az áttörés az ügyben akkor következett be, amikor a DNS-bizonyítékok feltárták a gyanúsított személyazonosságát. A nyomozók ezt követően Martinez-Hernandezt Oklahomába követték, és elfogatóparancsot adtak ki ellene.

Gahler elmondta, hogy Martinez-Hernandez 2023 februárjában lépett be illegálisan az Egyesült Államokba, egy hónappal azután, hogy hazájában állítólag megölt egy nőt. A férfi gyilkosság, nemi erőszak, szexuális bűncselekmény és emberrablás vádjával áll szemben. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés