Hirdetés

Váratlan fordulat az időjárásban: mutatjuk, mire kell készülni

Garai Kitti portré Garai Kitti

Végre megnyugszik kicsit az időjárásunk: pénteken számottevő csapadék nem valószínű, sőt, sok helyen több órára kisüthet a nap. De ennek ellenére nem árt rétegesen öltözködni, ugyanis maximum 11 fok lesz.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint pénteken a borult, északkeleti, keleti részeken csak lassan szakadozik a felhőzet, csak rövid időre bújhat elő a nap, míg másutt többórás napsütésre számíthatunk az időszakosan megnövekvő felhőzet mellett. 

Számottevő csapadék napközben nem valószínű. A légmozgás gyenge vagy mérsékelt lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 11 fok között valószínű, a felhősebb északkeleten mérhetjük az alacsonyabb értékeket.

Hat megyére figyelmeztetést adtak ki

Hivatkozás másolása

Bár végre nem lesz csapadék, de a ködtől nem szabadulunk ma sem. Hat megyére figyelmeztetést adtak ki a tartós, sűrű köd miatt. A veszélyjelzésben azt írták, az Északi-középhegység, a Jászság és a Tisza-tó térségében, emellett nyugaton, délnyugaton napközben csak lassan javulnak a látási viszonyok. Péntek estétől ismét egyre nagyobb területen képződhet sűrű köd, kiemelten a nyugati, délnyugati országrészben, illetve északkeleten.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés