Hirdetés

Nem kímél minket az időjárás: veszélyessé válik a helyzet

Nap Híre portré Nap Híre

Csúszós lesz az út, vigyázzanak!

Hétfőn többnyire felhős időre számíthatunk, de időszakosan akár nagyobb területen felszakadozhat, csökkenhet a felhőzet, és a látási viszonyok is fokozatosan javulnak - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat az előrejelzésében

Tartósabban az Északi-középhegység tágabb térségében marad borult, párás az idő. Elszórtan előfordulhat gyenge intenzitású csapadék: főleg eső, zápor, de Borsodban és a hegyekben hó, az Északi-középhegység más részein, a főváros és a Dunakanyar térségében pedig átmeneti ónos eső sem zárható ki. A délies szelet élénk lökések kísérhetik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +9 fok között várható, az Északi-középhegységben lesz a leghidegebb.

Kiadták a figyelmeztetést

Hivatkozás másolása

A veszélyjelzés szerint nagy területen várható köd, sűrű köd. A látási viszonyok hétfőn napközben a legtöbb helyen fokozatosan javulnak.

Hétfőn az északi tájakon (Északi-középhegység nyugati fele, Dunakanyar, Dunazug-hegység, esetleg főváros környéke) előfordulhat gyenge ónos eső. Borsod északi részein, a Zempléni-hegységben a hétfői havazásból újabb vékony (lepel-2 cm) hóréteg keletkezhet.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés