Hirdetés

Dermesztő hideg lesz ma is

Garai Kitti portré Garai Kitti

Délelőtt eshet a hó, éjjel pedig akár -11 fok is lehet.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint szerda délelőtt a Dunántúlon még változóan felhős lesz az ég, arrafelé hószállingózás, jelentéktelen havazás előfordulhat, majd délutánra csökken a felhőzet. Másutt túlnyomóan derült idő várható.

A keleti szél olykor megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 5 fok között valószínű. Késő este -7 és -2 fok közé csökken a hőmérséklet.

Estére Túlnyomóan derült, száraz idő várható. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -11 és -6 fok között várható, de a fagyzugokban ennél hidegebb is lehet.

Életbe lépett a vörös kód

Hivatkozás másolása

Mint azt a Naphíre korábban megírta, a hideg idő miatt a kormány három régióban lépteti életbe az úgynevezett vörös kódot, ami azt jelenti, hogy valamennyi szociális intézmény számára kötelező a hajléktalan vagy bajba jutott emberek befogadása. A Dél-Alföldön és Észak-Magyarországon kedd 20 órától szombat reggel 8 óráig, a közép-magyarországi régióban kedd 20 órától csütörtök reggel 8 óráig érvényes az intézkedés.

Itt az Időkép 30 napos előrejelzése februárra!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés