Hirdetés

Páros lábbal rúgja be az ajtót a tavasz, hétvégén közel 20 fok is lehet

Garai Kitti portré Garai Kitti

Végre itt a tavasz, de azért hajnalban még fagyokra ébredhetünk.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint pénteken napos idő várható, fátyolfelhőzet olykor szűrheti a napsütést. Csapadék nem lesz. A délire, délkeletire forduló szél az Észak-Dunántúlon élénk, Sopron, valamint a Fertő-tó térségében helyenként erős lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 14 fok között valószínű. Késő este -2 és +4 fok közé csökken a hőmérséklet.

Estére túlnyomóan derült lesz az ég, némi fátyolfelhőzet lehet csupán az égen. Csapadék nem lesz. A Kisalföldön időnként élénk lehet a délkeleti szél, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -5 és +2 fok között alakul, de a fagyzugokban ennél hidegebb is lehet.

Milyen idő lesz a hétvégén?

Hivatkozás másolása

Szombaton fátyolfelhős, napos, száraz időben lesz részünk. Sokfelé élénk, az Észak-Dunántúlon néhol erős lökések kísérhetik a délkeleti szelet. Éjszaka általában -5 és +2 fok közé hűl le a levegő, fagyzugokban hidegebb is lehet. Délután 12, 16 fok közötti értékeket mérhetünk.

Vasárnap sok napsütés várható, vékony, a nap második felében vastagodó fátyolfelhőzettel. Csapadék nem lesz. Néhol időnként megerősödhet a délkeleti, déli szél. A minimum-hőmérséklet többnyire -4 és +4, a csúcsérték 13 és 19 fok között alakul, északkeleten lesz a hűvösebb, nyugaton a melegebb idő.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés