Hirdetés

Időjárás: durva, mi vár ma ránk

Garai Kitti portré Garai Kitti

Havazás, havas eső és eső is jöhet.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint csütörtökön többnyire erősen felhős vagy borult, párás idő valószínű, ködfoltokkal. Napközben legfeljebb kisebb szakadozások fordulhatnak elő. 

Helyenként gyenge intenzitású vegyes csapadék, hószállingózás, havas eső, eső, szitálás előfordulhat. Az általában keleties irányú szél mérsékelt marad. 

A legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 5 fok között valószínű. Késő estére +2 és -3 fok közé hűl le a levegő.

    Milyen időjárás lesz a hétvégén?

    Bővebben Bezárás

    Pénteken erősen felhős, illetve borult idő várható, inkább csak az északi megyékben szakadozhat fel átmenetileg a felhőzet. Elszórtan előfordulhat hószállingózás, gyenge havazás, az Alföldön havas eső, eső is. Sokfelé megélénkül, helyenként megerősödik az északi szél. A hőmérséklet kora délután 0 és +4 fok között alakul. Szombaton is marad a felhős, borult idő, szórványosan előfordulhat gyenge, vegyes csapadék:  éjszaka és napközben a Dunántúlon már inkább hószállingózás, gyenge havazás, az Alföldön nappal havas eső, eső eshet. Az északi szél élénk, a Nyugat-Dunántúlon erős lesz. Hajnalban -5, 0, kora délután 0, +5 fokot mérhetünk. A hét utolsó napján közepesen felhős lehet az ég, több-kevesebb napsütésre is számíthatunk. Számottevő csapadék nem lesz. A nyugati, északnyugati szelet élénk, többfelé erős lökések kísérhetik. Hajnalban többnyire -5 és 0, kora délután 1 és 5 fok között alakul a hőmérséklet.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés