Hirdetés

Erős szél rondít bele az időjárásba

Garai Kitti portré Garai Kitti

Sok napsütésben lesz részünk kedden is, azonban az északi, északnyugati szél többfelé megélénkül, van, ahol meg is erősödik. 

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint kedden változóan felhős ég mellett a legtöbb helyen több órára kisüt a nap, ugyanakkor kisebb körzetekben tartósabban is erősen felhős idő lesz a jellemző.

Délután észak felől határozottan csökken a felhőzet. Számottevő csapadék nem valószínű. Az északi, északnyugati szelet többfelé megélénkül, a Zemplén és a Bakony térségében meg is erősödik. A hőmérséklet délután 5, 11, késő este -4, +6 fok között valószínű.

Estére többnyire derült lesz az ég, az Alföld északkeleti részén lehetnek felhősebb tájak. Párássá válik a levegő, kisebb-nagyobb ködfoltok is képződnek. Csapadék nem valószínű. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -5 és +1 fok között valószínű, de a fagyzugos részeken pár fokkal hidegebb is lehet.

Szerdán az éjszaka képződő köd, rétegfelhőzet napközben ritkul, zsugorodik, hazánk nagy részén több órára kisüt a nap. Számottevő csapadék nem lesz. Mérsékelt marad a légmozgás. A minimum-hőmérséklet általában -5 és +1 fok között alakul, de a fagyzugos helyeken ennél hidegebb is lehet. A csúcsérték 5 és 10 fok között valószínű.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés