Hirdetés

Óriási a rendőri készültség a Hungaroringen, érkeznek a versenyzők - galéria

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Ideiglenes "rendőrtábort" hoztak létre a Hungaroring mellett a hétvégi Forma-1 Magyar Nagydíj idejére, a verseny idején lovas, kutyás, motoros és segway-t használó rendőrrel is találkozhatnak majd a Hungaroringre kilátogatók.

A verseny biztonságos lebonyolítását mintegy 1200 rendőrrel biztosítják. Munkájukat a Készenléti Rendőrség tagjai, valamint Bács-Kiskun, Heves és Nógrád vármegyei rendőrök segítik, de szorosan együttműködnek a Budapesti Rendőr-főkapitánysággal és külföldi kollégáikkal is - írja az MTI.

A forgalmat helikopterről is figyelni fogják, és ha szükséges, akkor forgalomirányítással segítik a közlekedőket.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője csütörtök déltől vasárnap reggel 8 óráig fokozott ellenőrzést rendelt el, ami érinti a gödöllői rendőrkapitányságot, az M0-s teljes hosszát, valamint az M2-es, az M3-as, az M4-es, az M5-ös és az M6-os autópálya, illetve autóút Pest vármegyei szakaszát.

A Hungaroring közelében lévő utakat péntektől minden nap délelőtt egyirányúvá teszik a pálya felé, az edzéseket és a versenyt követően pedig fordított irányban lesznek egyirányúsítva az utak. Ezt jelzőtáblák is mutatják majd, de a helyszínen lévő rendőrök is jelezni fogják.

Már érkeznek a versenyzők

Hivatkozás másolása

A verseny kezdetéig már nem sok van hátra, a világhírű versenyzők már érkeznek a helyszínre, a kattintás után galéria nyílik!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés