Hirdetés

Hülyét csinált Pottyondy Edina az egykori harcostársából

 portré

Az egykori momentumos humorzsák kíméletlenül reagált volt harcostársa mosolyogtató zsarolására.

"A magyar Rocky, bármennyi-bármekkora ütést is kap, mindig felkel. Sőt, most éppen ultimátumot küldött a Fidesz frakcióvezetőjének, hogy ha nem teljesíti a követeléseit, akkor nem vesz részt a Parlament alakuló ülésén" - reagált Fekete-Győr András bejelentésére a humoráról ismert youtuber. Az ügy előzménye, hogy  a Momentum frakcióvezetője hat feltételt szabott a Fidesz kormánynak ahhoz, hogy pártával részt vegyen az Országgyűlés alakuló ülésén.

"Ez most nagyon erős, látom magam előtt a Fidesz vezérkart, ahogy megkeseredik a szájukban a kétharmad - írta Potyondí Edina a közösségi oldalán. - És nagyon jó látni, hogy a Momentum frakcióvezetője milyen következetesen hajtja végre a Momentum elnökének intelmeit a tartalmatlan, szimbolikus politizálás abbahagyására" - írta Pottyondy.

Hozzátette: "Ebből én sem tudok kimaradni. Hogy még nagyobb legyen a nyomás, azt vállalom, hogy addig nem készítek videót, amíg Fekete-Győr András hozzá nem jut a havi fizetéséhez és a frakcióvezetői illetményhez. Na, most aztán remegnek a fideszes lábak! Ezen a héten nincsen videó."



Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés