Hirdetés

Hosszú Katinka babát vár?

Garai Kitti portré Garai Kitti

Hosszú Katinka és szerelme, Gelencsér Máté tavaly nyár végén mondták ki a boldogító igent, és korábban már arról is nyilatkozott az úszónő, hogy mostanában a családalapítás foglalkoztatja.

Ahogy arról korábban a Naphíre is beszámolt, az utóbbi időben sokan aggódtak a magyar olimpiai bajnok karrierje miatt, ugyanis a legutóbbi Eb-szereplése óta teljesen eltűnt a úszónő, még a szövetségi kapitány sem tudott róla semmit. 

A Blikk most azt írja, a közeljövőben sem az úszás lesz majd Katinka életében az első, ugyanis a hozzá közel álló források úgy tudják, hogy az úszónő várandós. 

"Nem véletlen, hogy ritkán hallunk Katinkáról, és szinte bujkál a világ elől, mert babát vár, de nem akarja még az örömhírt nyilvánosságra hozni" – mondta a lapnak egy neve elhallgatását kérő bennfentes. 

Az viszont biztos, hogy az utóbbi időben Hosszú Katinka a közösségi médiában is alig jelentkezett, így nem lehet tudni arról, hogy mivel foglalkozik mostanában. Az edzésekről sem adott hírt, bár Wladár Sándor úszóelnök azt közölte korábban, hogy Katinka Tenerifén készül. 

Hosszú Katinka korábban már beszélt arról, hogy a családalapítás foglalkoztatja

Hivatkozás másolása

"Ma már fontosabb, és sokkal inkább foglalkoztat, hogy otthont szeretnék, boldog házaséletet, gyereket, gyerekeket, akik célt, értelmet adhatnak az életemnek. Ha a következő olimpia lesz az ára esetleg, szívesen megfizetem érte" – vallotta be korábban Hosszú.

Sós Csaba szövetségi kapitány néhány hete úgy nyilatkozott, nem kell folyamatosan figyelemmel kísérnie az úszónő felkészülését, az április ob-n látni lehet majd, hogyan dolgozott az elmúlt időszakban. "A bajnokságon pontosan kiderül majd, mennyit ért Katinka munkája. De lehet, hogy hamarabb is – ha esetleg mégiscsak bejelent valamit" - idézte Sóst a lap.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés