Hirdetés

Hosszú Katinka megszólalt: meglepő, amit mondott

 portré

Hosszú Katinkánál aligha ismeri jobban bárki is Shane Tusupot. Ám a szakításukkor nem teregették ki a családi szennyest, igaz a mendemondákat sem cáfolták. Katinka véleményére mindenki kíváncsi, ám a bajnoknő csak a terveiről beszélt.

Három számban indul el a budapesti vébén, a Sportrádióban beszélt szerényebb elvárásairól. A bajnoknő korábban azt mondta, nagy vágya, hogy elsőként a sporttörténelemben 100 érmet szerezzen világversenyen. Jelenleg 96-nál jár… Most 200 és 400 vegyesen, valamint 200 pillangón vívta ki az indulás jogát.

" …bármi is legyen az eredmény, szeretnék még egyszer magyar közönség előtt úszni…Valószínűleg a nézőknek és a szurkolóknak furcsa, hogy nem a világcsúcsért kell drukkolni. Remélem, vagyok olyan formában, hogy döntőbe jussak, és az éremért harcolhassak." - idézi a rádióriportot a Ripost.

A klasszis végül arról ejtett szót, hogy a római Európa-bajnokságon és a melbourne-i rövid pályás vb-n is szerepelne az idén, annál is inkább, mivel Melbourne-ben versenyezett először világbajnokságon, míg az első vb-aranyérmét Olaszország fővárosában nyerte.

(Nyitófotó:  MTI/Kovács Anikó)

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés