Hirdetés

Rossz hírek érkeztek Hosszú Katinkáról, így nem lesz meg a 100. érme

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A tavaly augusztusi esküvője óta egyre kevesebbet lehet hallani a háromszoros magyar olimpiai bajnokról. Ráadásul korábban azt nyilatkozta, hogy csak a 100. érme után jöhet szóba nála a visszavonulás. Azonban ehhez még három kell, hogy elérje a kitűzött célját.

Viszont a "katasztrófális" Eb-szereplése óta teljesen eltűnt az úszónő, olyannyira, hogy még a szövetségi kapitány sem tudott róla semmit. Már egyre közelebb van az országos bajnokság és a világbajnokság is, így a magyar úszóválogatott már elkezdte a felkészülést, Thaiföldön edzőtáboroznak. Egy valaki azonban nincs a helyszínen, mégpedig Hosszú Katinka - írja az NLC.

Az ázsiai országba utazott Sós Csaba szövetségi kapitány is, aki úgy nyilatkozott, hogy három hétin fognak Phuketen tartózkodni, majd hozzátette: mindenki jelen van, aki olyan állapotba hozta magát az otthon elvégzett munkának köszönhetően, hogy tovább terhelhető. Hozzátette, ő maga is a sajtóból értesült arról, hogy Katinka néhány napja a szentendrei uszodában kezdett el ismét edzeni.

Mivel a többiek már hosszú hetek óta elkezdték az alapozást, itt Thaiföldön már egészen másfajta terhelést kapnak, mint az a versenyző, aki csak most fog bele a munkába. Ez természetesen Katinkára is vonatkozik, aki szerintem ezt maga is tudja

- mondta a szakember.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés