Hirdetés

Horror Gödöllőn: tehetetlenül nézték végig, ahogy a vonat levágja a férfi végtagjait

Garai Kitti portré Garai Kitti

Halálos vonatbaleset történt Gödöllő és Isaszeg között egy vasúti átjáróban, az Isaszegi úton. Egy férfi vesztette életét. 

A Bors beszámolója szerint többen tehetetlenül nézték végig a tragédiát. Egy szemtanú a horrorbaleset részleteiről is beszámolt a lapnak. 

"Én éppen hazafelé tartottam, amikor a vasúti átjárónál pirosat kaptam. Több autóval együtt vártam, hogy elmenjen a vonat és mehessünk tovább. Ekkor vettem észre egy férfit, aki nehezen tud menni. Olyan volt, mintha erősen bódult állapotban lett volna. Én nem tudom mit kereshetett itt gyalog, ugyanis nem sok minden van erre, általában autóval közlekednek ezen a szakaszon az emberek" - kezdte Bálint a lapnak. 

Bálint hozzátette, hogy figyelte a férfit, aki elindult a sínek felé, ekkor már érezte, hogy valami nagy baj fog történi. "Abban a pillanatban, hogy a férfi rálépett a sínekre megjelent a vonat.... A vezető hiába dudált, fékezett, esélye se lett volna megállni" - folytatta.

"Borzalmas látvány volt. Annyira gyorsan történt minden, hogy esélyünk se lett volna segíteni neki. Egy nagy koppanás, után már láttuk, hogy a vonat maga alatt görgeti szerencsétlent és pár méter múlva pedig kiköpi. Horrorisztikus látvány volt, mivel a férfinak letépte a kezeit meg a lábait. Többen odarohantak segíteni, de öklendeztek mikor odaértek, így én oda se mentem..." - idézte fel a horrorbalesetet a férfi. 

A szerelvény utasaiért mentesítő járat érkezett, a gödöllői hivatásos tűzoltók a biztonságos átszállásban nyújtottak segítséget. A helyszínelés ideje alatt Isaszeg és Gödöllő között a vonatok csak egy vágányon közlekedtek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés