Hirdetés

Horror a rendelőben: átfúrta az ATV műsorvezetőjének az ajkát a fogorvos

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

A baleset mély traumákat okozott Szöllősi Györgyiben, így éveken át rettegett, ha fogorvoshoz kellett mennie.

“Mosolyogni a fogorvosnál? Egy trauma után szó szerint rettegtem a fogorvosi székben, amíg meg nem ismertem András barátunkat, a világ legjobb fogorvosát!” - írta ki a közösségi oldalára posztolt képekhez néhány napja Szöllősi Györgyi, a Naphire.hu kérésére pedig azt is elárulta, mi okozta ezt a félelmét. “Fiatalkoromban belefúrtak a számba. Ahogy vette ki a fúrót, a felső ajkamon végighúzta az orvos. Ömlött belőle a vér” - emlékezett az ATV Egyenes Beszéd műsorvezetője, majd hozzátette: egy heg is maradt a sérülés után. “Szerencsére nem látszik, csak én látom halványan. Borzasztó élmény volt” - írta Györgyi.

A műsorvezető azt mondja, ezt követően rettegett a fogorvosoktól. Csak akkor ment, ha már nagyon muszáj volt. “Aztán lett egy nagyon jó barátunk, Győrfi András, aki fogorvos és egészen elképesztő. Miután a barátunk lett, elmertem hozzá menni. Igaz, sokáig nyugtatott, hogy nem fog fájni. Azóta hozzá járok” - folytatta Szöllősi Györgyi a Naphire.hu-nak, aki azt is elárulta: emlékei szerint gyerekkorában soha nem kapott semmilyen érzéstelenítést, injekcióval felnőttként találkozott először.

Most is megelőzés miatt voltam. András tényleg teljesen kiölte a rettegést belőlem, mert már félelem nélkül megyek és már tényleg nincsen fájdalom. Gyerekkoromban soha nem kaptam semmilyen érzéstelenítést. Nekem úgy fúrták a fogamat, meg tömték, hogy abszolút nem volt, akkor nem volt szokás. Szerintem injekciót felnőtt koromban kaptam először. Tehát eleve volt egy nem túl jó élményem, na és erre jött rá ez a kis baleset - összegezte az ATV sztárja.

Szöllősi Györgyi és családja egyébként az elmúlt hétvégén újabb szakaszokat teljesített az országos Kéktúrán, így már Sümeget is elhagyták.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés